Veelgestelde vragen

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan Erasmus MC - Tour de Rotterdam? Geweldig! Ga direct naar de inschrijfpagina.
Het is in het systeem niet mogelijk om de korting voor NTFU leden direct te verwerken. Eén keer per maand worden de niet doorgevoerde kortingen gerestitueerd.
Na Erasmus MC - Tour de Rotterdam 2017 wordt er bekend gemaakt wanneer je je kan inschrijven voor de volgende editie. Ga direct naar de inschrijfpagina.

De tochten

Voor deelname aan de Pelotonstocht is een helm verplicht. Voor de Vrije Toertochten adviseren wij wel dringend om ook een helm te dragen.
In het kader van veiligheid is het gebruik van een ligstuur verboden tijdens de Pelotonstocht. Deze dient niet op de fiets gemonteerd te zijn.
De Pelotonstocht vertrekt om 09.30 uur en de groepsstart van de Vrije Toertocht 85 km om 10.00 uur (alleen op inschrijving). Bekijk de starttijden van de Vrije Toertochten en de Recreatietochten onder het kopje algemene info.

Faciliteiten

Bekijk hier alle facilteiten die wij aanbieden in één oogopslag.
Bij Topsportcentrum Rotterdam is de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de kleedkamers met douches. Lees hier alles over de faciliteiten.
Er zijn geen kluisjes aanwezig. Wij adviseren iedereen om waardevolle spullen die niet noodzakelijk zijn thuis te laten. Lees hier alles over de faciliteiten die worden aangeboden.

Deelnemersmaterialen

Ja. Wanneer u zich voor 1 juni heeft ingeschreven ontvangt u de materialen aan het eind van week 23. Deelnemers die zich inschrijven tussen 1 en 12 juni ontvangen de materialen aan het eind van week 24. Inschrijvingen na 12 juni ontvangen de materialen op 22 of 23 juni. De materialen worden per post verzonden.
Bij uw deelnemerspakket zit een bon. Hiermee kunt u bij de informatiebalie uw bidon ophalen. Dit kan op zaterdag 24 juni tot 17.00 uur.
Wanneer u niet tevreden bent over de maat die u heeft besteld, kunt u op de dag zelf bij de informatiebalie vragen of de gewenste maat nog op voorraad is. Uw shirt dient in originele staat, met verpakking retour te worden gebracht. Voor de wielrenshirts geldt ook dat het kaartje nog aangehecht dient te zijn.
Op de achterkant van uw stuurbordje vindt u het medisch paspoort. Wij verzoeken u vriendelijk, doch dringend deze in te vullen.

Het goede doel

In 2017 fietsen we tegen MS. Lees meer over het goede doel.
Ja zeker! Geweldig dat u het doel extra wilt steunen. Het starten van een eigen actiepagina kan hier.