Een bijdrage leveren

Donaties

Wellicht wilt of kunt u niet meefietsen, maar wilt u wel bijdragen aan het goede doel; onderzoek tegen MS. U kunt uw donatie storten op rekening NL88 INGB 0000 0029 95 t.n.v. stichting Erasmus MC Vriendenfonds onder vermelding van Tour de Rotterdam 2017. Lees hier meer over het goede doel

Doneren

Steun een deelnemer of team

Individuele deelnemers en teams kunnen via onze actiepagina een profiel aanmaken en hier hun prestaties en doelen delen. U kunt hun steunen op basis van een donatie. Bekijk de deelnemers die zich naast deelname aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam zich extra inzetten om geld op te halen voor het goede doel en steun hun. Op deze manier komen er nog meer donaties binnen en kunnen wij het onderzoek tegen MS nog beter ondersteunen. Onderzoek is de enige weg naar een oplossing.

STEUN EEN DEELNEMER

Sponsoring

Liever sponsoren i.p.v. doneren? Dat kan! Als bedrijf kunt u een bijdrage doen aan de Tour de Rotterdam, zodat de opbrengst voor het goede doel nog groter wordt. U kunt door middel van diverse sponsorpakketten uw naam verbinden aan onze tocht. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Margot Bleeker via 010-7043509. U kunt overigens ook sponsoren door deel te nemen met een bedrijfsteam. Ook daarover informeren zij u graag.