Teams & Bedrijven

Deelnemen als team

Een toerfietsspektakel als dit is een uitgesproken kans voor bedrijven en groepen om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Voor teams, vanaf 10 personen, is een speciaal arrangement samengesteld. Topsportcentrum Rotterdam is van alle faciliteiten voorzien om uw team voor en na de fietstocht volledig te verzorgen. Voor de merchandise in het pakket geldt op=op. Meldt uw team dus snel aan!

Bedrijfsevent voor relaties

Wilt u de band met uw bestaande relaties versterken en op een sportieve, gezellige manier uitbouwen? Ook dat kan met Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Vanaf 25 personen maken wij speciaal voor u een programma op maat, geheel naar uw wensen aangepast. Voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken, komen wij graag bij u langs. Voor eventuele merchandise in het pakket geldt op=op. Meldt uw bedrijfsevent dus snel aan!

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Wij sturen u graag de informatiemap toe. Deze kunt u opvragen door contact op te nemen met Cindy Klinge via c.klinge@erasmusmc.nl of 010-7030199.