TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 18816,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 18816,- opgehaald!

Vele fietsroutes voor iedereen op 23 juni 2018 | Tour de Rotterdam

Taggen maar! De globale route informatie van de tochten staan online. Met wie fiets jij één van de Recreatietochten of de Vrije Toertochten? Of staan jullie aan de start voor de illustere Pelotonstocht? Iedereen kiest zijn eigen uitdaging. Met zes verschillende..

26 vind ik leuks, 7 reacties21 uren geleden

Vandaag weer drie nieuwe toppers in de ‘spotlight’. Samen met vele anderen zetten Wouter, Andrea Burik en Joost zich extra in voor kankeronderzoek. Steun de deelnemers met hun actie door een donatie of stap zelf op de fiets zaterdag 23 juni. ‘Samen maken..

11 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Om van een tour ook echt een TOUR te maken is meer nodig. Daarom zijn wij enorm blij met de support van RWC Ahoy “De steun van de wielervereniging is echt onmisbaar. Wat ons betreft maakt RWC Ahoy zijn motto ‘faciliteren, verbinden en betrekken’..

20 vind ik leuks, 2 reacties4 dagen geleden

Wauw, wat een geweldige streefbedragen worden opgegeven om met elkaar bij te dragen aan kankeronderzoek. De steun van donateurs is hartverwarmend en de inzet van deelnemers is fantastisch. Deze week staan Martijn, Wendy en Mariette in de spotlight op..

15 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Ook de toppers van team NL Jeffrey Hoogland; Sam Ligtlee en Harrie Lavreysen bezoeken onze stand op de Zesdaagse van Rotterdam Heb je vragen over de Tour, interesse in wielerhandschoenen of -sokken voor het goede doel, of wil je gewoon een praatje maken?..

30 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 18816,- opgehaald!

Sponsors & Partners