TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee in de strijd tegen MS

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Stappen jullie deze zonnige dagen ook op de fiets? Wij wel! Zin in een mooie route? Bekijk dan de mogelijkheden voor zaterdag 24 juni. Met zes afstanden is er voor ieder wat wils. http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/de-tochten/

1 vind ik leuks, 0 reacties7 uren geleden

Als je van fietsen houdt, waarom zou je dat dan niet voor een goed doel doen? Dat dacht Kees de Jong, die op 24 juni voor de derde keer aan de start staat. Lees zijn verhaal op http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/2017/05/23/fietsen-goede-doel/ Foto:..

16 vind ik leuks, 1 reacties2 dagen geleden

Jaarlijks zoeken een groep vrijwilligers de mooiste en groenste wegen uit voor de diverse toertochten. Mooie natuur en veilige routes zijn de hoofdzaak, maar ook niet te onderschatten zijn de pauzeplaatsen. Die moeten gastvrij zijn, goed bereikbaar en..

30 vind ik leuks, 0 reacties5 dagen geleden

Wat een geweldige actie! Haal je witte of tarwe bollen bij Zoet&Lekker aan de Rembrandtstraat in Hardinxveld-Giessendam en draag daarmee bij aan onderzoek naar MS.

17 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

Wat kan je allemaal van Rotterdam laten zien in 25km? Dat is een uitdaging. Op de fiets; met de handbike of te voet? Met de Recreatietocht verken je Rotterdam en kom je langs mooie bezienswaardigheden. Ontdek het op zaterdag 24 juni. Schrijf je in. http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/recreatietochten/

6 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

 

Kom in actie

Wilt u uw fietstocht laten sponsoren door familie en vrienden? Of wilt u zich (ook) op een andere manier dan deelname aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam inzetten voor onderzoek naar MS? Start dan een eigen actie! 

Start een actie

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsors & Partners