TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee in de strijd tegen MS

Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Vandaag waren zo’n 200 vrijwilligers op de been om van Erasmus MC – Tour de Rotterdam een leuke editie te maken. Ondanks het natte weer, was de sfeer in het Topsportcentrum en onderweg stralend. Dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsoren is dit wielerevent..

153 vind ik leuks, 26 reacties14 uren geleden

Deelnemers komen juichend over de streep en vermaken zich in het Topsportcentrum Rotterdam de gezellige sfeer zorgt voor een stralende dag. Het Peloton wordt om 15.40 uur terug verwacht.

59 vind ik leuks, 10 reacties20 uren geleden

Wat geweldig dat er zoveel starters zijn voor het goede doel. Deelnemers zijn onderweg en de Pelotonstocht is bijna in st. Willebrord. Renners veel succes en plezier. Bij terugkomst staat de loungeruimte voor jullie klaar.

121 vind ik leuks, 8 reacties1 dag geleden

Wat een feest is er gebouwd door Estrada Rotterdam! Wij zijn bijna klaar voor morgen. Wil je nog meedoen? Dat kan! Schrijf je in op de dag zelf bij de inschrijfbalie. Tot morgen!

41 vind ik leuks, 3 reacties1 dag geleden

De finish van de voorinschrijvingen gemist? Wil je toch graag deelnemen? Schrijf je dan in op de dag zelf bij de inschrijfbalie in Topsportcentrum Rotterdam. Wij zien je graag aan de start op zaterdag 24 juni. http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/register/

98 vind ik leuks, 4 reacties3 dagen geleden

 

Kom in actie

Wilt u uw fietstocht laten sponsoren door familie en vrienden? Of wilt u zich (ook) op een andere manier dan deelname aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam inzetten voor onderzoek naar MS? Start dan een eigen actie! 

Start een actie

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsors & Partners