TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee voor het goede doel

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Ge-wel-dig! Zojuist hebben wij het fantastische bedrag ontvangen van € 14.622,40. Dit is bij elkaar gebracht door de klanten van onze hoofdsponsor Albert Heijn voor onderzoek naar MS.

87 vind ik leuks, 7 reacties1 week geleden

Marianne Vos verricht een geweldige prestatie en grijpt de titel Europees Kampioen! Van harte gefeliciteerd! http://www.wielerflits.nl/nieuws/286349/marianne-vos-grijpt-europese-titel.html?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

22 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Sunweb mag vandaag de etappe overwinning van de Tour de France noteren en is zeker van de bolletjestrui, mits Barguil finished in Parijs. Ook de dames hebben vandaag niet stil gezeten. Annemieke van Vleuten imponeerde vandaag tijdens La Course op de Izoard…

8 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Bauke Mollema wint 15e etappe in de Tour de France na een fantastische eindsolo. Wat een prestatie! Wist je dat Marianne Vos vandaag bij de BeNe Ladies Tour in Zelzate haar tweede ritzege op rij won en daarmee ook het eindklassement op haar naam heeft..

72 vind ik leuks, 3 reacties1 maand geleden

Met trotst mogen wij aankondigen dat Erasmus MC – Tour de Rotterdam door de NTFU wielersportbond erkend is met het keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’, het hoogste kwaliteitsniveau. De inzet en de passie van de vrijwilligers wordt hiermee extra beloond. Geweldig!

81 vind ik leuks, 12 reacties1 maand geleden

 

Kom in actie

Wilt u uw fietstocht laten sponsoren door familie en vrienden? Of wilt u zich (ook) op een andere manier dan deelname aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam inzetten voor onderzoek naar MS? Start dan een eigen actie! 

Start een actie

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsors & Partners