TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker. De inschrijfgelden komen ten goede aan het onderzoek. Het betreffende onderzoek wordt binnenkort nader toegelicht.

Maak kanker kansloos

 

 

Kom in actie

Wilt u uw fietstocht laten sponsoren door familie en vrienden? Of wilt u zich (ook) op een andere manier dan deelname aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam inzetten voor onderzoek naar kanker? Start dan een eigen actie!

Start een actie

 

Op 1 december om 20.00 uur openen de inschrijvingen voor de achtste editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Dit jaar met een vernieuwde inschrijfmodule met een nieuw onderdeel. Om jullie niet geheel te verrassen hebben wij de grootste veranderingen..

16 vind ik leuks, 6 reacties1 dag geleden

Over 3 weken openen de inschrijvingen voor de achtste editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam: vrijdag 1 december 20.00 uur. Met wie sta jij zaterdag 23 juni 2018 aan de start?

65 vind ik leuks, 26 reacties2 weken geleden

Helaas worden wij genoodzaakt de datum van onze tour editie 2018 te verplaatsen van 30 juni naar zaterdag 23 juni 2018. De gemeente acht het niet wenselijk dat twee grote evenementen op dezelfde dag en nagenoeg dezelfde locaties plaatsvinden. Wij zien..

58 vind ik leuks, 18 reacties2 weken geleden

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam editie van 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker. Het betreffende onderzoek wordt binnenkort nader toegelicht.

76 vind ik leuks, 11 reacties2 weken geleden

Woonbron heeft een impressie gemaakt van de 45km tocht. Zij namen zaterdag 24 juni deel met een team. Het grauwe weer mocht de pret niet drukken. Zelfs met de klim van de Van Brienenoordbrug aan het einde van de route passeert iedereen nog lachend. Teambuilding,..

16 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Sponsors & Partners