TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 76598,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 76598,- opgehaald!

Er wordt hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten. Deelnemers halen extra donaties op en de Tour krijgt steun van diverse partners en sponsoren. Dit zorgt ervoor dat de teller nu al boven de 75% van het streefbedrag staat! GE-WEL-DIG! De inzet van..

19 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Het is weer vrijdag dus wij zetten weer 3 deelnemers in het zonnetje! Niki, Marcel en Martijn zijn net ingeschreven en hebben direct een tandje zwaarder geschakeld om donaties op te halen voor kankeronderzoek. Geweldig! Steun jij één van de deelnemers..

14 vind ik leuks, 0 reacties3 dagen geleden

Met trots mogen wij bekendmaken dat na Joop Zoetemelk en Marianne Vos wij dit jaar Peter Winnen mogen verwelkomen bij de start van Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Wij zijn enthousiast! Jullie ook?

58 vind ik leuks, 2 reacties5 dagen geleden

Wist je dat al onze Vrije Toertochten en Recreatietochten volledig zijn uitgepijld? Dat wordt zoveel mogelijk genieten van het mooie uitzicht!

27 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Deze vrijdag ook gewoon weer 3 deelnemers in het zonnetje. De toppers Maarten, Ronald, Henk zetten zich extra in om met hun actie bij te dragen aan kankeronderzoek. Gisteren is zelfs al de €70.000 bereikt. Geweldig! Steun nu één van de deelnemers,..

9 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 76598,- opgehaald!

Sponsors & Partners