TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee in de strijd tegen MS

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Erasmus MC – Tour de Rotterdam is een evenement voor iedereen; als je maar van fietsen en natuur houdt. Elk jaar zijn er ook speciale deelnemers. Zo was in 2016 de 10 jaar oude Jasmijn van de partij. http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/2017/04/18/dappere-jasmijn-10-doet-mee-aan-tour/

25 vind ik leuks, 5 reacties2 dagen geleden

BUKO en Erasmus MC – Tour de Rotterdam presenteren de nieuwe routepijlen voor zaterdag 24 juni. Zichtbaar, opvallend en licht voor onze uitpijlers. De rode pijlen hebben ook een wit contour gekregen zodat deze voor kleurenblinden ook duidelijk zijn. Niet..

24 vind ik leuks, 2 reacties5 dagen geleden

Wil je naast deelname nog iets extra’s doen voor het goede doel? Fantastisch! De Ribbenkastrenners; Team DM; De Meesterknecht; TJ en anderen zijn je al voorgegaan. Maak een eigen actie aan of steun één van de acties. Elke bijdrage, hoe groot of klein..

6 vind ik leuks, 1 reacties6 dagen geleden

Wil je deelnemen aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam, maar niet alleen? Wellicht vind je het wel gezellig om met Ankie Moerman te fietsen. Interesse? Reageer dan op haar bericht en maak er een gezellige dag van.

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Fiets jij zaterdag 24 juni voor onderzoek naar MS? De nieuwe routes bieden weer mooie vergezichten. Ook het uitzicht vanaf de Erasmusbrug ontbreekt deze editie niet. Nog niet ingeschreven? Wacht niet langer en wees zeker van deelname. http://tourderotterdam.nl/site/register/

121 vind ik leuks, 12 reacties1 week geleden

 

Kom in actie

Wilt u uw fietstocht laten sponsoren door familie en vrienden? Of wilt u zich (ook) op een andere manier dan deelname aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam inzetten voor onderzoek naar MS? Start dan een eigen actie! 

Start een actie

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsors & Partners