TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee voor het goede doel

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Kom in actie

Wilt u uw fietstocht laten sponsoren door familie en vrienden? Of wilt u zich (ook) op een andere manier dan deelname aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam inzetten voor onderzoek naar MS? Start dan een eigen actie! 

Start een actie

Gisteravond heeft ons eerste stuurgroepoverleg weer plaatsgevonden. Met deze enthousiaste groep is daarmee de officiële start gegeven aan alle voorbereidingen voor 2018. Wij houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo duurt de voorpret nog..

45 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Weet je dat er nu al hard gewerkt wordt aan de routes voor zaterdag 30 juni 2018? Ook tijdens de achtste editie hebben wij voor ogen om weer een andere route te fietsen dan afgelopen jaar. Waar denk jij dat we naar toe gaan?

32 vind ik leuks, 10 reacties1 maand geleden

Wil je eens spinnen in een andere setting? Daarmee bijdragen aan het goede doel? Schrijf je dan in! Audi Centrum Rotterdam, ook sponsor van Tour de Rotterdam, organiseert woensdagavond 20 september een spinningavond in hun showroom. De opbrengst gaat..

10 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

De Tour de Rotterdam wielershirts zien we vaak in regio Rotterdam. Het shirt is nu ook gespot in de Franse Pyreneeën. Naar welke mooie locaties dragen jullie het shirt?

10 vind ik leuks, 9 reacties1 maand geleden

!Samenwerking met Erasmus MC-Tour de Rotterdam en familie Wagtmans! Altijd al eens met echte Oud Gele Trui Dragers willen fietsen? Dit is je kans! Op zaterdag 9 september organiseert de familie Wagtmans de 6e editie van de Yellow Jersey Classic; een 85km..

10 vind ik leuks, 3 reacties1 maand geleden

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsors & Partners