TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee in de strijd tegen MS

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Jaarlijks zoeken een groep vrijwilligers de mooiste en groenste wegen uit voor de diverse toertochten. Mooie natuur en veilige routes zijn de hoofdzaak, maar ook niet te onderschatten zijn de pauzeplaatsen. Die moeten gastvrij zijn, goed bereikbaar en..

30 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

Wat een geweldige actie! Haal je witte of tarwe bollen bij Zoet&Lekker aan de Rembrandtstraat in Hardinxveld-Giessendam en draag daarmee bij aan onderzoek naar MS.

17 vind ik leuks, 0 reacties3 dagen geleden

Wat kan je allemaal van Rotterdam laten zien in 25km? Dat is een uitdaging. Op de fiets; met de handbike of te voet? Met de Recreatietocht verken je Rotterdam en kom je langs mooie bezienswaardigheden. Ontdek het op zaterdag 24 juni. Schrijf je in. http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/recreatietochten/

6 vind ik leuks, 0 reacties4 dagen geleden

Vandaag zit er weer een groep Road Captains op de fiets om met elkaar de route van de Pelotonstocht te verkennen. Teambuilding, trainen en onderling ervaring uitwisselen door weer en wind. 150km in de benen. David Drexhage Dylan Wiekeraad Haske Van Loenen..

49 vind ik leuks, 6 reacties1 week geleden

Fiets met de Vrije Toertochten langs de Rotte, de Reeuwijkse plassen, Hollandse IJssel, de Loet en meer. ‘Water’ staat centraal en dat belooft weer mooi uitzicht onderweg. Schrijf je in en ontdek het met Tour de Rotterdam. http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/register/

94 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

 

Kom in actie

Wilt u uw fietstocht laten sponsoren door familie en vrienden? Of wilt u zich (ook) op een andere manier dan deelname aan de Erasmus MC-Tour de Rotterdam inzetten voor onderzoek naar MS? Start dan een eigen actie! 

Start een actie

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsors & Partners