TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 165666,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 165666,- opgehaald!

Foto's uit het bericht van Erasmus MC - Tour de Rotterdam

Wat een stralende dag! Dat is volop genieten van het mooie uitzicht.

160 vind ik leuks, 21 reacties12 uren geleden

Foto's uit het bericht van Erasmus MC - Tour de Rotterdam

Waaaaauuww!!!! De opbrengst van de achtste editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam heeft nu al alle verwachtingen overtroffen. Een cheque van maar liefst 220.500 euro is nog vóór het startschot door deelnemer Pierre Kuster overhandigd aan prof.dr…

137 vind ik leuks, 16 reacties14 uren geleden

Eerste deelnemers zijn al gestart. Iedereen heel veel succes en plezier vandaag! Daginschrijving is mogelijk en doneren kan nog steeds via https://deelnemers.tourderotterdam.nl. Wie steun jij vandaag? Samen maken we kanker kansloos!

94 vind ik leuks, 20 reacties17 uren geleden

VERS VAN DE PERS RTV Rijnmond besteedt zaterdag rechtstreeks uitgebreid aandacht aan onze Tour op de radio. In de ochtend elk uur life een nieuwsflits over het verloop van de dag. In de middag een live verslag op locatie bij Topsportcentrum Rotterdam…

68 vind ik leuks, 10 reacties1 dag geleden

Check, check, dubbel check. De laatste deelnemersmaterialen worden vandaag verzonden, routes worden nogmaals gecontroleerd, materialen worden verzameld en langzaam maar zeker komt alles bij elkaar. Speciaal voor die ene dag dat wij met elkaar op de fiets..

38 vind ik leuks, 1 reacties4 dagen geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 165666,- opgehaald!

Sponsors & Partners