TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee in de strijd tegen MS

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Kleine moeite, groot gebaar. Met deelname aan Tour de Rotterdam draag je bij aan onderzoek naar MS. Geweldig! Kan je niet meefietsen of fiets je mee en wil je wat extra’s doen? Fantastisch! Maak een actie aan en laat je steunen door vrienden, familie..

5 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Deelnemers van Tour de Rotterdam genieten niet alleen van een mooie route en een gezellige dag, zij dragen bij aan onderzoek naar MS. Daarom delen wij een aantal “Wist je datjes”. Fiets mee en draag ook bij. Inschrijven via http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/register/

23 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Water. Het thema van de Vrije Toertochten. Fiets langs de Rotte, het Gouwe kanaal, de Reeuwijkse plassen, de Nieuwe Waterweg en meer. Rotterdam en de omgeving biedt meer dan stad en havens. Ontdek het met Tour de Rotterdam. Lees meer over de Vrije Toertochten..

85 vind ik leuks, 14 reacties2 weken geleden

Achter de schermen wordt hard gewerkt. Wist je dat wij toestemming moeten vragen aan 10 gemeenten, 2 Provincies, 2 Waterschappen en Rijkswaterstaat om alleen al over de wegen te mogen fietsen? Er komt een compleet vergunningentraject aan te pas.

55 vind ik leuks, 2 reacties3 weken geleden

Na Tom Dumoulin heeft ook Michael Matthews onze stand bezocht op de Zesdaagse. Zin in een praatje? Meer informatie over de Tour? Een scarf voor € 5,- waarmee je bijdraagt aan onderzoek tegen MS? Bezoek ons op de ring.

10 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

BERICHT VERZONDEN!

Sponsors & Partners