TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 166501,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 166501,- opgehaald!

Foto's uit het bericht van Erasmus MC - Tour de Rotterdam

Sneak Preview De fotografen werken hard aan duizenden foto’s. Wij zijn net als jullie ook heel benieuwd. Hierbij alvast een voorproefje. Blijf ons volgen want we houden je op de hoogte!

70 vind ik leuks, 1 reacties13 uren geleden

Mogen wij een dikke like voor de vrijwilligers?! Mede dankzij deze toppers is Erasmus MC – Tour de Rotterdam mogelijk. Wist je dat er meer dan 150 vrijwilligers actief zijn op de dag zelf? Van motorrijders tot Road Captains, van gastvrouw tot medewerkers..

312 vind ik leuks, 44 reacties1 dag geleden

Foto's uit het bericht van Erasmus MC - Tour de Rotterdam

Wat een stralende dag! Dat is volop genieten van het mooie uitzicht.

191 vind ik leuks, 23 reacties1 dag geleden

Foto's uit het bericht van Erasmus MC - Tour de Rotterdam

Waaaaauuww!!!! De opbrengst van de achtste editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam heeft nu al alle verwachtingen overtroffen. Een cheque van maar liefst 220.500 euro is nog vóór het startschot door deelnemer Pierre Kuster overhandigd aan prof.dr…

161 vind ik leuks, 19 reacties2 dagen geleden

Eerste deelnemers zijn al gestart. Iedereen heel veel succes en plezier vandaag! Daginschrijving is mogelijk en doneren kan nog steeds via https://deelnemers.tourderotterdam.nl. Wie steun jij vandaag? Samen maken we kanker kansloos!

99 vind ik leuks, 21 reacties2 dagen geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 166501,- opgehaald!

Sponsors & Partners