TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 stond in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

 

Al € 0,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 0,- opgehaald!

Binnenkort lanceren wij onze vernieuwde website. In plaats van een aparte evenementenwebsite en inschrijfplatform is dan alles onder één dak te vinden. Wel zo makkelijk. Wij kunnen niet wachten!

42 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

Zojuist hebben wij de geweldige bijdrage mogen ontvangen van DTC de Mol welke tijdens de Goede Doelen Molentocht bij elkaar is gefietst. Fantastisch! Samen maken we kanker kansloos! #danieldenhoedfonds

44 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Gaan we de Erasmusbrug over? Door de Heinenoordtunnel? Richting Kinderdijk? Over de Algerabrug? Of passeren we wellicht Rotterdam Airport? De routes voor 2019 beginnen aardig vorm te krijgen. Welke kant denk jij dat we op gaan?

78 vind ik leuks, 13 reacties2 weken geleden

Yes! Van de week is de kick off meeting geweest met de stuurgroep voor Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2019. Er werd al gewerkt aan de komende editie, maar van zo’n start met het team krijg je een nog grotere boost. Wij hebben er zin in! #22juni2019 (ovb)

54 vind ik leuks, 4 reacties1 maand geleden

Vandaag is de Goede Doelen Molentocht van DTC de Mol. Er wordt o.a. gefietst voor Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Geweldig dat dit wordt georganiseerd! Samen maken we kanker kansloos!

49 vind ik leuks, 4 reacties2 maanden geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 0,- opgehaald!

Sponsors & Partners