TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 37358,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 37358,- opgehaald!

Drie nieuwe deelnemers in het zonnetje, die ook nog is samen het vriendenteam ‘Tête de la course’ vormen. Deze helden hebben de lat hoog gelegd en kunnen dan ook alle steun gebruiken om hun geweldige streefbedragen voor kankeronderzoek te bereiken!..

10 vind ik leuks, 2 reacties2 dagen geleden

Countdown! Nog precies 100 dagen! Nog niet ingeschreven? Wacht niet langer! Met deelname heb je niet alleen een gezellige en sportieve dag, je draagt ook bij aan kankeronderzoek. Met zes verschillende tochten is er voor ieder wat wils. Toch geen fietser?..

36 vind ik leuks, 10 reacties2 dagen geleden

Een nieuwe vrijdag, met 3 nieuwe deelnemers in het zonnetje! Michael, Michel en Ricardo trappen wat extra kilometers weg om met vele anderen donaties op te halen voor kankeronderzoek. Geweldig! Steun jij één van de deelnemers of stap je zelf 23 juni..

21 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

‘Fietsen maakt mijn hoofd leeg. Ik kan er goed mijn verdriet in kwijt.’ Deelnemer Pierre verloor 13 juli vorig jaar zijn vrouw Elly, maar steunt op 23 juni de strijd bij de Tour de Rotterdam samen met ‘zijn’ Team Pierre! Lees hier zijn verhaal..

18 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Tour ontvangt genereuze donatie van Nationale Nederlanden: € 10.000 - Tour de Rotterdam

Geweldig fantastisch nieuws! De Tour de Rotterdam heeft een donatie van maar liefst € 10.000 ontvangen van Nationale Nederlanden. Dit is één van de hoogste schenkingen die de Tour ooit kreeg! http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/2018/03/05/tour-ontvangt-genereuze-donatie-nationale-nederlanden-e-10-000/

56 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 37358,- opgehaald!

Sponsors & Partners