TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 29010,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 29010,- opgehaald!

Na inspanning lekker ontspannen met een dagje wellness? Bij deelname aan Tour de Rotterdam ontvang je een voucher voor gratis dagentree bij Thermen Holiday of het Elysium. Dat wordt dus niet één, maar twee dagen genieten! Nog niet ingeschreven? Doe..

21 vind ik leuks, 3 reacties1 dag geleden

Countdown! Nog niet ingeschreven? Wacht niet langer. Laat de voorpret beginnen. Met deelname heb je niet alleen een gezellige dag, je draagt ook bij aan kankeronderzoek. Met zes tochten is er voor ieder wat wils. Voor welke tocht kies jij? https://deelnemers.tourderotterdam.nl/tochten/actie-starten

23 vind ik leuks, 5 reacties4 dagen geleden

Drie nieuwe toppers in ’t zonnetje! Matthijs Dekkers, Aart Jan en Jack trappen wat extra kilometers weg om met vele anderen donaties op te halen voor kankeronderzoek. Fantastisch! Steun jij één van de deelnemers of stap je zelf 23 juni op de fiets?..

10 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

Impressie Pelotonstocht 2018 Tour de Rotterdam

Fiets jij zaterdag 23 juni de Pelotonstocht? Benieuwd welke mooie omgeving we passeren? Gisteren is wederom de route verkend door de coördinatoren en is deze leuke korte impressie gemaakt. Wacht niet langer en laat de voorpret al beginnen!

29 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

Handbiker Paul Boeren: “Mijn leven is anders, maar nog steeds heel mooi!” - Tour de Rotterdam

“Mijn leven is anders, maar nog steeds heel mooi!” vertelt handbiker Paul. Hij liep in 2009 ten gevolge van een ernstig auto-ongeluk een dwarslaesie op. Zijn wereld veranderde dramatisch. Paul werkte keihard aan zijn revalidatie en bouwde een heel..

19 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 29010,- opgehaald!

Sponsors & Partners