TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 stond in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

 

Al € 0,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 0,- opgehaald!

Yes! Van de week is de kick off meeting geweest met de stuurgroep voor Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2019. Er werd al gewerkt aan de komende editie, maar van zo’n start met het team krijg je een nog grotere boost. Wij hebben er zin in! #22juni2019 (ovb)

54 vind ik leuks, 4 reacties1 week geleden

Vandaag is de Goede Doelen Molentocht van DTC de Mol. Er wordt o.a. gefietst voor Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Geweldig dat dit wordt georganiseerd! Samen maken we kanker kansloos!

48 vind ik leuks, 4 reacties1 maand geleden

Daar stond je dan zaterdag 23 juni aan de start van de Vrije Toertocht 135km. Eenmaal gefinisht bij Topsportcentrum Rotterdam bekijk je de kilometerteller: ‘He? De tocht is een stuk korter. Hoe kan dat?’. Wij geven je een blik achter de schermen…

13 vind ik leuks, 8 reacties1 maand geleden

CHANGE the date: 22 juni 2019 (o.v.b.) Wij hebben wat leuks! Altijd al eens een ‘triatlon’ willen doen? Zijn drie verschillende sporten achter elkaar te veel? Doe het dan in één weekend! Om dit mogelijk te maken moeten we de datum van de Tour verplaatsen…

33 vind ik leuks, 9 reacties1 maand geleden

Wauw, dat gaat snel! Geweldig! Dankzij jouw inzet wordt er momenteel druk gewerkt aan de montage van de ultra moderne electronenmicroscoop waar we dit jaar voor gefietst hebben. Deze gaat volgende week al in bedrijf! Op deze manier komt therapie op maat..

96 vind ik leuks, 9 reacties2 maanden geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 0,- opgehaald!

Sponsors & Partners