TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 58517,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 58517,- opgehaald!

Foto's uit het bericht van Erasmus MC - Tour de Rotterdam

De Road Captains zijn vandaag op pad. Niet alleen goed als training en het verkennen van de route, maar ook gezellig. Deze kanjers vormen één team en trappen met elkaar heel wat kilometers weg voor hetzelfde doel. Misschien stap je zelf ook met het..

59 vind ik leuks, 3 reacties1 dag geleden

Voorverkenning 21-03-2018 Pelotonsstocht

De routes van Tour de Rotterdam worden allemaal vooraf verkend. Bekijk hier beelden van de Pelotonstocht en geniet alvast van al het moois dat deze route te bieden heeft op zaterdag 23 juni. Heb jij je al ingeschreven? Vol = vol. https://youtu.be/8cFkyY89Exc

18 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Zelfs met dit prachtige weer zetten wij gewoon 3 deelnemers in het zonnetje! Deze week Sebastian, Jan en Lisette. Ook deze toppers hebben een tandje zwaarder geschakeld om met hun actie extra bij te dragen aan kankeronderzoek. Geweldig! Steun nu één..

7 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

Henk van Drooge is bescheiden over zijn rol als verkeersregelaar bij de Tour de Rotterdam. Hij komt speciaal vanuit Friesland rijden om bij te dragen aan de tocht. ‘Als je ziet welke inspanningen een kankerpatiënt moet leveren, dan kan ik wel een dagje..

34 vind ik leuks, 3 reacties4 dagen geleden

Sta jij 23 juni aan de start van de Recreatietocht (25 of 45 km)? Op welke manier ga jij deze mooie route afleggen? Met de stadsfiets, de handbike, de tandem, de elliptigo of misschien nog wel anders?http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/recreatietochten/

18 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 58517,- opgehaald!

Sponsors & Partners