TOUR DE ROTTERDAM

Fiets mee in de strijd tegen MS

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel. In 2017 gaan de inschrijfgelden naar onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Lees meer over het betreffende onderzoek.

Strijd tegen MS    

Met trots presenteren wij het nieuwe wielershirt. Maak je wieleroutfit compleet met de matchende wielerbroek. De wielerbroek is een exclusief aanbod en kan besteld worden tot 1 maart. Lees meer: http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/2017/02/20/exclusief-bestel-wielerbroek-tot-1-maart/

31 vind ik leuks, 3 reacties3 dagen geleden

Wil jij je wieleroutfit compleet maken en daarmee ook het onderzoek naar Multiple Sclerose steunen? Dat kan! Tot 1 maart 2017 kun je nu ook bij je inschrijving een exclusief Erasmus MC – Tour de Rotterdam wielerbroek bestellen. Voor €50,- trap je..

30 vind ik leuks, 7 reacties6 dagen geleden

Kleine moeite, groot gebaar. Met deelname aan Tour de Rotterdam draag je bij aan onderzoek naar MS. Geweldig! Kan je niet meefietsen of fiets je mee en wil je wat extra’s doen? Fantastisch! Maak een actie aan en laat je steunen door vrienden, familie..

5 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Deelnemers van Tour de Rotterdam genieten niet alleen van een mooie route en een gezellige dag, zij dragen bij aan onderzoek naar MS. Daarom delen wij een aantal “Wist je datjes”. Fiets mee en draag ook bij. Inschrijven via http://erasmusmctourderotterdam.nl/site/register/

23 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Water. Het thema van de Vrije Toertochten. Fiets langs de Rotte, het Gouwe kanaal, de Reeuwijkse plassen, de Nieuwe Waterweg en meer. Rotterdam en de omgeving biedt meer dan stad en havens. Ontdek het met Tour de Rotterdam. Lees meer over de Vrije Toertochten..

85 vind ik leuks, 14 reacties3 weken geleden

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

BERICHT VERZONDEN!

Sponsors & Partners