TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 135348,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 135348,- opgehaald!

'Maak kanker kansloos!'

Voorinschrijven kan alleen vandaag nog! Voor welk van de zes tochten kies jij? Van 25km t/m 135km. Voor ieder wat wils. Mis het niet en zorg dat je aan de start staat zaterdag 23 juni. Met deelname draag je bij aan kankeronderzoek: het dichterbij brengen..

17 vind ik leuks, 2 reacties20 uren geleden

Foto's uit het bericht van Erasmus MC - Tour de Rotterdam

Teaser…. Enig idee waar deze mooie plaatjes genomen zijn? Je komt het uitzicht tegen langs de route(s) zaterdag 23 juni. Nog 7 dagen tot de start!

31 vind ik leuks, 7 reacties1 dag geleden

Whoep, whoep! Hebben jullie al gezien wat we met elkaar bereikt hebben? Super! De Tour verbindt mensen met elkaar op diverse fronten. Eén daarvan is kankeronderzoek. Deelname met verschillende redenen, maar alle dragen zij bij aan het zelfde doel: het..

34 vind ik leuks, 2 reacties3 dagen geleden

Ben jij er klaar voor? Of je nou aan de start staat van de Recreatietocht 25km tocht, een Vrije Toertocht of de Pelotonstocht van 135km, vele prestaties worden geleverd zaterdag 23 juni. Een sportieve en gezellige dag. Verschillende verhalen, hetzelfde..

43 vind ik leuks, 12 reacties4 dagen geleden

Wie helpt ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken met dit bericht? Delen? Ja, graag! Je kan nog voorinschrijven t/m 17 juni. PTT geldt vol=vol. Doe mee met één van de zes tochten op zaterdag 23 juni en steun daarmee het goede doel. Samen maken we..

33 vind ik leuks, 5 reacties5 dagen geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 135348,- opgehaald!

Sponsors & Partners