TOUR DE ROTTERDAM

Maak kanker kansloos!

Inschrijven
Dagen Dagen
hours uren
min min
sec sec

Het goede doel

De Erasmus MC – Tour de Rotterdam verbindt zich ieder jaar aan een goed doel.  De editie in 2018 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker; het dichterbij brengen van therapie op maat. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan het onderzoek.

Maak kanker kansloos

 

 

 

 

Al € 84575,- opgehaald!

Samen maken we kanker kansloos!

Wil je een extra bijdragen doen t.b.v. kankerzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat? Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

Doneren

 

 

 

 

Al € 84575,- opgehaald!

Meefietsen, een donatie doen of een actie starten? Sommige deelnemers doen het allemaal! Ook Ronald Geerts, Rick Evertse en Leon zetten zich extra in voor kankeronderzoek. Steun jij hun of één van de andere deelnemers met een donatie of sta je zelf..

8 vind ik leuks, 0 reacties11 uren geleden

Wij kunnen met geweldig nieuws de tweede helft van de week beginnen. De teller is de 80% gepasseerd! Fantastisch hoeveel mensen zich hiervoor inzetten en een ieder op zijn / haar manier bijdraagt aan kankeronderzoek: het dichterbij brengen van therapie..

16 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

Er wordt hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten. Deelnemers halen extra donaties op en de Tour krijgt steun van diverse partners en sponsoren. Dit zorgt ervoor dat de teller nu al boven de 75% van het streefbedrag staat! GE-WEL-DIG! De inzet van..

20 vind ik leuks, 0 reacties5 dagen geleden

Het is weer vrijdag dus wij zetten weer 3 deelnemers in het zonnetje! Niki, Marcel en Martijn zijn net ingeschreven en hebben direct een tandje zwaarder geschakeld om donaties op te halen voor kankeronderzoek. Geweldig! Steun jij één van de deelnemers..

14 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Met trots mogen wij bekendmaken dat na Joop Zoetemelk en Marianne Vos wij dit jaar Peter Winnen mogen verwelkomen bij de start van Erasmus MC – Tour de Rotterdam. Wij zijn enthousiast! Jullie ook?

58 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Aanmelden nieuwsbrief

Al € 84575,- opgehaald!

Sponsors & Partners